Oppdatert lokal tiltaksplan - covid-19

Vi har oppdatert den lokale tiltaksplanen vår.

Det må gjerast innimellom. Du finn han her.

250 000 kr til utdeling

1.april er fristen for å søke på fylket sine ungdomsmidlar. Ungdomspanelet i fylket vårt deler kvart år ut 250 000kr til gode ungdomstiltak! For å få fatt i nokre av dei må du søke, ingen får noko utan å  sende inn søknad :)

Lenke til fylket sine sider om ungdomsmidlane

Vi klipper frå nettsida:

-Vi oppfordrar alle til å søke på ungdomsmidlane. Der ei fantastisk ordning som absolutt alle som kan, bør benytte seg av, seier Hedda Haugen, som er leiar av Ungdomspanelet.

Held du på med noko som du treng økonomisk støtte til? Treng du pengar til utstyr til ungdomsklubben, paintballbane eller noko heilt anna? Før 1. april kan du søke om støtte frå ungdomsmidlane.

Dei siste åra har ungdomspanelet mellom anna delt ut pengar til nytt utstyr til ein håndarbeidsrom, bordtennisbord og musikkutstyr. Teateroppsetjing, produksjonsstudio for ungdom, samt ladestasjon for el-syklar har også fått støtte.

Berre vel ein månad igjen til 15.april

Og kva skjer då? Jau, då må dei som er avgangselevar ha bestemt seg for kva dei vil gjere det komande året. Nokre vil ha ei pause og gjere noko heilt anna, andre vil gå rett vidare i studieverda.

Var du med på det første digitale infomøtet vårt?

Vil du sjå litt nærare på presentasjonen? Noko du er usikker på?

Du finn han her!

Ulstein vgs i filmformatet

Vi har vår eigen YouTube-kanal, der finn du filmar frå dei forskjellige utdanningsprogramma:

Det nærmar seg frist for å melde seg opp til privatisteksamen

1.februar kl.23.59 går fristen ut, så manglar du eit fag eller vil forbetre snittet ditt frå vgs, bør du gå inn på privatistweb.no, finne rett fag og rett kode og betale. Deretter må du gjere jobben med å lese deg opp!

På gult nivå frå i morgon av!

Som dei fleste sikkert har fått med seg, går ungdomsskulane og vgs tilbake til gult nivå frå i morgon av, onsdag 20.01.

Det skal bli godt å kome i normalt covid19-gjenge igjen, der vi får vere på skulen kvar dag.

Råda om å vaske hendene, evnt sprite hendene, halde seg heime dersom ein er litt rufs og snufsete, dei gjeld fortsatt.

Dessutan har pedagogisk personale fått utdelt ein einmeter, slik at vi kan sikre oss enno litt meir at vi, både elevar og tilsette, held avstand.

No startar dei ekstraordinære kursa i fylket

Der er to via Ulstein vgs:

• Kurs i grunnleggjande bruk av IT (oppstart 22.01.21)
  • Kurs i studieteknikk (1 dag) (28.01 eller 04.02)

Digitale orienteringsmøte for 10.klasseføresette og -elevar

Med bakgrunn i koronapandemien vert årets orienteringsmøte for føresette til 10. klassingar / 10. klassingane gjennomført digitalt.

Dei 4 vidaregåande skulane på Søre Sunnmøre samordnar informasjonsarbeidet sitt, slik at flest mogleg kan få med seg informasjon om dei ulike tilboda.

Vi har ledig ei assistentstilling

Det er søknadsfrist 21.01.21, det er ei 60% stilling. Les meir her!