Willkommen in Deutschland!

Naglius Kirvaitis Brandal er ein knakande kjekk og flink kar frå 2ST2. Han søkte og fekk plass på eitt av dei to sommarkursa som det tyske kulturministeriet har arrangert kvart år sidan 1959.

Viktig informasjon frå inntakskontoret når det gjeld inntak til vidaregåande opplæring skuleåret 2019/2020

I år sender vi ikkje ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som tidlegare. Dette betyr at søkjarane vil få melding på sms og e-post frå oss ca. 5. juli, der elevane blir bedt om å logge seg på vigo.no for å registrere svaret sitt innan fristen 12. juli.

Vi søkjer folk!

Ulstein vidaregåande skule kan tilby ei fast 100%-stilling innan elektrofag og inntil 200% fast stilling innan realfag.

Søknadsfristen for alle dei 300% er 12.mai.

Kanonballturnering i Ulstein Arena

Komande laurdag, 06.04, arrangerer "Ung arena på Ulstein Arena", med Vedrana Terzic i spissen, kanonballturnering for ungdommar :)

Det er gratis å delta og ope for alle.

Har du spørsmål, finn du det du treng vite her.

100% stilling i administrasjonen

Frå hausten av vil det bli ei 100% stilling ledig i administrasjonen.

Stillinga er nyoppretta.

Du finn meir informasjon om kva type tilsett vi er på jakt etter her.

Kanskje det er akkurat deg!

Søknadsfristen er 24.03.19!

1.mars

Ja, kva skjer 1.mars?

Då må Vg1- og Vg2-eleven ha søkt seg inn til neste år.

Det er lurt å legge inn automatisk svar, slik at eleven har plass neste skuleår, uansett om det er ferietid eller festival eller sommarjobb. Av og til er det faktisk for mykje i hovudet og då er det lurt å ha lagt inn svaret på førehand.

Vg1-elevane skal få vere med i ny Ungdata-undersøking!

Ungdata er ei undersøking som tek for seg oppvekstvilkåra for ungdomen vår. Det er berre Vg1-elevane som skal ta undersøkinga og du finn meir informasjon inne på dette skrivet her  og i tillegg inne på ungdata.no sine sider.

Der kan de også gå inn på kvar enkelt kommune og sjå meir på kva ungdomen har svart innan forskjellige temaområde.

Snart tid for å søke seg vidare, kjæraste Vg3ar og Vg4ar

Det nærmar seg søknadsfrist for høgare utdanning (alt er relativt, men tida susar av garde...) og då er det også tid for Studieorienteringsdagen. I år er det 21.januar som er den store dagen.

Frå og med skuleåret 2019/2020 vil vi gje tilbod om teknologi og innovasjon for ST-elevar

Dette er eit treårig løp i samarbeid mellom Ulstein vidaregåande og det lokale/regionale næringslivet og kommunale og regionale helsetenester. Fokusområde for linja er robot- og spelteknologi, velferdsteknologi og teknologi knytt til autonom transport.

Skulen ynskjer at programområdet skal motivere elevar til å innovere prosjekt og vere med på utviklinga i regionen knytt til dei mange spennande moglegheitene som ligg i både privat og offentleg satsing på teknologi.

Teknologi og innovasjon vil prege alle fag i programområdet gjennom prosjektarbeid, tverrfaglege oppgåver og teknologi nytta i undervisninga.

1.februar

Hugs oppmeldingsfristen for privatisteksamen: 1.februar 2019.

Oppmelding, val av fag og betaling gjer du her.