Elev her frå hausten av?

Hugs å takke ja til plassen/ventelisteplassen innan 12.juli (dersom du kjem inn på førsteinntaket). Dersom du må vente til 2.inntaket er fristen 5.august.

NB! NB! NB!

Er du vaksen og treng nokre fag for å kome deg litt vidare?

Då kan du kanskje vere elev på Ressurssenteret her ved Ulstein vgs.

Ressurssenteret tilbyr matematikk, norsk, engelsk, historie, samfunnsfag og naturfag.

Det blir informasjonsmøte om vaksenopplæringa onsdag 14.august kl 18 på auditoriet.

Undervisninga startar i veke 35 (26.august). Du finn planen her, heilt nederst på sida.

Dersom du har spørsmål i løpet av sommaren, kan du sende epost til janne.fylsvik.ronningen@mrfylke.no.

Er du avgangselev?

Og bittelitt usikker på kva du skal finne på til hausten?

Då kan desse studietilboda vere noko for deg:

Across the Pond - søk innan 30.juni, studiestadar i Storbritannia

Kulturakademiet - søk innan 30.juli (1 semester, 2 semester..) - Roma, Barcelona, Berlin, Paris og Cambridge

Willkommen in Deutschland!

Naglius Kirvaitis Brandal er ein knakande kjekk og flink kar frå 2ST2. Han søkte og fekk plass på eitt av dei to sommarkursa som det tyske kulturministeriet har arrangert kvart år sidan 1959.

Viktig informasjon frå inntakskontoret når det gjeld inntak til vidaregåande opplæring skuleåret 2019/2020

I år sender vi ikkje ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som tidlegare. Dette betyr at søkjarane vil få melding på sms og e-post frå oss ca. 5. juli, der elevane blir bedt om å logge seg på vigo.no for å registrere svaret sitt innan fristen 12. juli.

Kanonballturnering i Ulstein Arena

Komande laurdag, 06.04, arrangerer "Ung arena på Ulstein Arena", med Vedrana Terzic i spissen, kanonballturnering for ungdommar :)

Det er gratis å delta og ope for alle.

Har du spørsmål, finn du det du treng vite her.

100% stilling i administrasjonen

Frå hausten av vil det bli ei 100% stilling ledig i administrasjonen.

Stillinga er nyoppretta.

Du finn meir informasjon om kva type tilsett vi er på jakt etter her.

Kanskje det er akkurat deg!

Søknadsfristen er 24.03.19!

1.mars

Ja, kva skjer 1.mars?

Då må Vg1- og Vg2-eleven ha søkt seg inn til neste år.

Det er lurt å legge inn automatisk svar, slik at eleven har plass neste skuleår, uansett om det er ferietid eller festival eller sommarjobb. Av og til er det faktisk for mykje i hovudet og då er det lurt å ha lagt inn svaret på førehand.

Vg1-elevane skal få vere med i ny Ungdata-undersøking!

Ungdata er ei undersøking som tek for seg oppvekstvilkåra for ungdomen vår. Det er berre Vg1-elevane som skal ta undersøkinga og du finn meir informasjon inne på dette skrivet her  og i tillegg inne på ungdata.no sine sider.

Der kan de også gå inn på kvar enkelt kommune og sjå meir på kva ungdomen har svart innan forskjellige temaområde.